Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal recept

Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal recept

A Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal hozzávalói:
4 személyre:

2 egész csirkemell

20 dkg mozzarella

20 dkg juhtúró

3 db közepes paradicsom

friss kapor



bors

kevés olívaolaj


A Kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal elkészítési módja:
A csirkemellet vágjuk középen ketté, majd - hogy ne legyenek túl vastag szeletek - éles késsel nyissuk ketté őket. Kicsit megklopfolhatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kevés olajat öntsünk egy serpenyőbe, és ezen süssük elő a húst, fehéredésig. A juhtúrót keverjük össze a kaporral, és kenjük meg vele vékonyan (3mm) a húsokat. A mozzarellát vágjuk fél centis szeletekre, és fedjük be velük a hússzeleteket. Ugyanígy járjunk el a paradicsommal is. Pakoljuk őket tepsibe, öntsünk alá kevés olajat, és tegyük a 200 fokra előmelegített sütőbe. Amikor már szépen megpirult a sajt, kivehetjük. Köretnek választhatunk rizst vagy velesült burgonyát is.


Kategória: Húsételek receptjei


A kapros-juhtúrós csirkemell paradicsommal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook