Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás csirkemájragu recept

Gombás csirkemájragu recept

A Gombás csirkemájragu hozzávalói:
1 evőkanál kacsazsír
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
25 dkg gomba
1 tk szárított bazsalikom
2 babérlevél
40 dkg csirkemáj
1 csokor petrezselyem
só, bors


A Gombás csirkemájragu elkészítési módja:
A vöröshagymát vékony karikákra, a csirkemájat csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, a gombát, a bazsalikomot és a babérlevelet. Néhány percig együtt pároljuk őket, azután beletesszük a májat és a vágott petrezselymet, és még pár percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk; paleo rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás csirkemájragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook