Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sült kolbász burgonya ágyon recept

Sült kolbász burgonya ágyon recept

A Sült kolbász burgonya ágyon hozzávalói:
4 szál kolbász (sütni való)
5 szem burgonya
2 db paradicsom
2 db lecsópaprika
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 csipet só
1 csokor rozmaring
1 evőkanál sertészsír


A Sült kolbász burgonya ágyon elkészítési módja:
A megtisztított burgonyát vastag karikákra vágjuk. A paprikát, paradicsomot, hagymát feldaraboljuk. A fokhagymát apróra vágjuk, vagy reszeljük. A hozzávalókat egy edényben ételízesítővel elkeverjük, vigyázzunk a kolbász már maga ízesített és zsiradékot enged, ami átjárja a krumplit. Kizsírozott tepsibe rakjuk, tetejére a kolbászt amit megszurkálunk. Alufóliával letakarva 180 C fokos előmelegített sütőben kb:60 percig sül, majd fólia nélkül 20 percig pirul.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sült kolbász burgonya ágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook