Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Lazacos röszti kaviárral recept

Lazacos röszti kaviárral recept

A Lazacos röszti kaviárral hozzávalói:
4 lisztesre fôvô burgonya(sárga),
só,
frissen ôrölt bors,
vaj,
15dkg füstölt lazacfilé,
kaviár.


A Lazacos röszti kaviárral elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben héjában megfôzzük, majd a vizet leöntve róla, hagyjuk kihûlni. Ha ez megtörtént, meghámozzuk és a nagylyukú reszelôn lereszeljük. Sóval, frissen ôrölt borssal ízesítjük, majd lapos kör alakú formákat gyurmázunk belôle, nagyjából 5-6 cm átmérôje legyen. Vajat olvasztunk és a rösztiket ebben kisütjük. A lazacot a rösztire fektetjük, majd a tetejére egy kis kaviárt halmozunk. Frissen ôrölt borssal megszórjuk és tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A lazacos röszti kaviárral elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook