Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Paszternákos krumplipüré (vegan) recept

Paszternákos krumplipüré (vegan) recept

A Paszternákos krumplipüré (vegan) hozzávalói:
400 g paszternák
600 g burgonya
200 ml rizstej
40 g növényi margarin
tengeri só
frissen őrölt fekete bors


A Paszternákos krumplipüré (vegan) elkészítési módja:
A meghámozott, felkockázott paszternákot és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 25-30 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük egy tálba, adjuk hozzá a rizstejet és margarint, majd burgonyatörővel törjük pépesre. Ízesítsük sóval, borssal. Jól keverjük el és melegen tálaljuk.


Kategória: Köretek receptjei


A paszternákos krumplipüré (vegan) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook