Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazacfilé fokhagyma mártással recept

Lazacfilé fokhagyma mártással recept

A Lazacfilé fokhagyma mártással hozzávalói:
5 gerezd fokhagyma
2 ek vaj (+ 3 ek. a mártáshoz)
4 dl tej
2 ek olívaolaj
3 ek átszitált liszt
1 csipet só
1 csipet bors
80 dkg lazacfilé
1 db citrom


A Lazacfilé fokhagyma mártással elkészítési módja:
A lazacot 2 szeletre vágjuk, sózzuk és borozzuk, citromlével bedörzsöljük. A vajon megfuttatjuk a reszelt fokhagymát. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró tejjel. Ízesítjük, ízlés szerint. A serpenyőbe felolvasztjuk a vajat és hozzáadjuk az olívaolajat. Belehelyezzük a lazacszeleteket és 2-2 percig sütjük egyik, illetve másik felüket. Köretnek rizst vagy burgonyát adunk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazacfilé fokhagyma mártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook