Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Alufóliában sült gyömbéres hal recept

Alufóliában sült gyömbéres hal recept

Az Alufóliában sült gyömbéres hal hozzávalói:
80 dkg tonhalfilé
4 evőkanál bor
2 evőkanál frissen reszelt gyömbér
4 szál zöldhagyma
12 kicsi gombafej
2 evőkanál kókuszzsír



Az Alufóliában sült gyömbéres hal elkészítési módja:
A négy szeletre vágott halat megsózom, majd egyenként nagy alufóliára fektetem. Ízesítem a gyömbérrel, egy-egy kanál borral, melléteszem a gombát és a felkarikázott hagymát. Úgy csomagolom be, hogy ne folyhasson ki a szaft. A csomagokat forró, bő olajban 3-4 perc alatt megsütöm.


Kategória: Halas ételek receptjei


Az alufóliában sült gyömbéres hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook