Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan recept

Gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan recept

A Gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan hozzávalói:
150 g gyorsfagyasztott gesztenyepüré édesítőszerrel

150 g mascarpone krém

1 mokkás kanál rumaroma

1 db tojás


A Gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan elkészítési módja:
Kiolvasztjuk a gesztenye pürét és a többi hozzávalóval együtt aprító gépbe tesszük, majd habosra keverjük. 3 db 2 dl szélesebb pohárba adagoljuk a krémet, majd hűtőben 1 órát állni hagyjuk. Diabetikus tejszínhabbal tálaljuk. Jó étvágyat!


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A gesztenyepüré újra gondolva - diabetikusan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook