Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kínai palacsinta recept

Kínai palacsinta recept

A Kínai palacsinta hozzávalói:
A tésztához:
25 dkg liszt
2 tojás
4 dl víz
csipet só

A töltelékhez:
1 csirkemell vékony metéltre vágva
3-4 zöldhagyma vékonyra vágva
só, bors, 2 evőkanál szójamártás


A Kínai palacsinta elkészítési módja:
A hozzávalókból keverjünk palacsintatésztát és süssünk belőle nagyon vékony palacsintákat. Egy kevés olajon pároljuk meg a húst a sóval, borssal, hagymával, s a végén öntsünk rá két evőkanál szójamártást. Hagyjuk kihűlni, és hidegen töltsük a palacsintákba úgy, hogy a tölteléket középre tesszük, először a két oldalon hajtjuk be, majd összecsavarjuk. A palacsinták mindkét oldalát megsütjük forró olajban és meleg előételként tálaljuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kínai palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook