Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bajor kacsamell recept

Bajor kacsamell recept

A Bajor kacsamell hozzávalói:
2 kacsamell
40 dkg savanyúkáposzta
1 vöröshagyma
1 alma
10 dkg füstölt szalonna
1 gerezd fokhagyma
borókabogyó, borsikafű, só, bors


A Bajor kacsamell elkészítési módja:
A kacsamellek bőrét bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, és a bőrör résszel lefelé tepsibe helyezzük. A kicsavart savanyúkáposztát összekevertjük a reszelt hagymával és almával, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel. A kacsamell köré rakjuk, a tetejét beborítjuk füstölt szalonna szeletekkel. Alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőbe toljuk. Végül a fóliát levéve megpirítjuk a húst. Főtt burgonya illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A bajor kacsamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook