Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Medvehagymával ízesített pisztráng recept

Medvehagymával ízesített pisztráng recept

A Medvehagymával ízesített pisztráng hozzávalói:
2 db 25-30 dkg-os pisztráng
4 szál medvehagyma + a díszítéshez
olaj a sütéshez

Panírozáshoz:
1 ek kukoricadara
1 tk rozsliszt
1 tk őrölt pirospaprika

bors ízlés szerint
citrom


A Medvehagymával ízesített pisztráng elkészítési módja:
A pisztrángot alaposan megmossuk, citromlével meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd papírtörlőre helyezzük. A hasüregbe beleteszünk két-két szál medvehagymát, és a paprikás kukorica darába bepanírozzuk. Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük. Amikor megsült, papírtörlőkendőre szedjük, és salátával, citrommal tálaljuk


Kategória: Halas ételek receptjei


A medvehagymával ízesített pisztráng elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook