Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Fűszeres juhtúróval töltött rántott gomba recept

Fűszeres juhtúróval töltött rántott gomba recept

A Fűszeres juhtúróval töltött rántott gomba hozzávalói:
8 nagy db gomba (tölteni való)
20 dkg juhtúró
1 ek tejföl
1 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
10 dkg sajt (reszelt, szükség szerint)
15 dkg finomliszt
2 db tojás
15 dkg zsemlemorzsa
4 dl napraforgó olaj (a sütéshez, szükség szerint)


A Fűszeres juhtúróval töltött rántott gomba elkészítési módja:
A gombafejet megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk. A juhtúróhoz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, tejfölt, sót, borsot, jól kikeverjük. A tönköt eltávolitjuk, majd megtöltjük a juhtúróval a gombafejeket, a reszelt sajttal lezárjuk, majd dupla panírral bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon aranybarnára sütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A fűszeres juhtúróval töltött rántott gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook