Libamájhab recept

A Libamájhab hozzávalói:
1 libamáj
3 keményre főzött tojás
10 dkg vaj
2-3 dl tej
1 dl tejszín
2 evőkanál konyak
1 teáskanál mustár
só, fehér bors


A Libamájhab elkészítési módja:
A libamájat feldaraboljuk, és annyi tejbe tesszük, hogy ellepje. Fedő alatt kis lángon puhára pároljuk. A megtisztított tojásokat vajjal, sóval, mustárral, borssal, tejszínnek, konyakkal turmixgépben habosra keverjük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett májat, s az egészet krémesítjük. Hűtőben tároljuk. Pirított kenyérre kenve kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A libamájhab elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook