Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Savanyú káposzta krémleves recept

Savanyú káposzta krémleves recept

A Savanyú káposzta krémleves hozzávalói:
4 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg savanyú káposzta
só, bors, babérlevél, borsikafű
5 dl húsleves alaplé
tejföl


A Savanyú káposzta krémleves elkészítési módja:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, ízlés szerint fűszerezzük, felöntjük a húsalaplével. Miután felforrt összeturmixoljuk és tejföllel dúsítjuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A savanyú káposzta krémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook