Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Csirkesalátával töltött alma lilahagymával recept

Csirkesalátával töltött alma lilahagymával recept

A Csirkesalátával töltött alma lilahagymával hozzávalói:
8 alma
2 db főtt vagy sült csirkemell ( előző ételünkből megmaradt )
1 db kefir
5 dkg sajt
2 ek majonéz
1 kis fél lila hagyma
fél citrom leve
só, fűszerkeverék


A Csirkesalátával töltött alma lilahagymával elkészítési módja:
A kicsontozott csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk. Az almát előkészítjük, mossuk, nem hámozzuk meg. Tetejükről levágunk egy kalapot. Annyi almahúst vágjuk ki belőlük, hogy 1 cm-es fala maradjon. 3 dl vizet forralunk, beletesszük az almát és az almaforgácsot is. Felforraljuk, majd azonnal leszűrjük. A majonézt, reszelt sajtot, kefirt, a csirkemell csíkokat és a szeletelt vöröshagymát összekeverjük. Felhasználásig hűtőszekrénybe tartjuk. Ha az alma megszikkad, a forgácsot belekeverjük a majonézes salátába. Púposra töltjük az almákat. Lehűtve tálaljuk


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A csirkesalátával töltött alma lilahagymával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook