Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Kenőmájas fűszeresen recept

Kenőmájas fűszeresen recept

Elkészítési idő 60 perc

A Kenőmájas fűszeresen hozzávalói:
1 egész disznómáj
1 kg tokaszalonna
10 dkg disznózsír
25 dkg vöröshagyma
4 gerezd zúzott fokhagyma
2 dl tejszín
2 dkg törött bors
1 kiskanál csombor
só ízlés szerint.


A Kenőmájas fűszeresen elkészítési módja:
A nyers disznómájat szitán áttörjük. A tokaszalonnát sós vízben puhára főzzük, és apró kockákra vágjuk. Az igen apróra vágott vöröshagymát zsíron világossárgára fonnyasztjuk, hozzáadjuk a tokaszalonnához és a májhoz Megfűszerezzük, megsózzuk, hozzáadjuk a tejszínt, és lazán a disznóbélbe töltjük. bekötjük, és 90 fokos vízben fél óráig főzzük. Hidegen felszeletelve fogyasztjuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A kenőmájas fűszeresen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook