Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Remulád mártás - ahogy én készítem recept

Remulád mártás - ahogy én készítem recept

A Remulád mártás - ahogy én készítem hozzávalói:
(2 személyre)

1 dl tejföl
2 ek. majonéz
1 tk. édeskés mustár
1 kis marék snidling
1 ek. kapribogyó
1 csemege uborka


A Remulád mártás - ahogy én készítem elkészítési módja:
A mustárt, a majonézt és a tejfölt jól összekevertem. Az uborkát lereszeltem, a snidlinget apróra összevágtam. Összeaprítottam a kapribogyót is és elkeverem a mártással.

Hűtőszekrényben egy fél napig érleltem, hogy az ízek jól összeérjenek.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A remulád mártás - ahogy én készítem elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook