Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Parmezános morzsában forgatott hús recept

Parmezános morzsában forgatott hús recept

A Parmezános morzsában forgatott hús hozzávalói:
8 szelet hús (csirke,-pulykamell, serés karaj)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez


A Parmezános morzsában forgatott hús elkészítési módja:
A hússzeletek kiklopfoljuk besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal. A húst panírozzuk, először lisztbe, majd felvert tojásba, legvégül a parmezános morzsába forgatjuk. Forró olajban sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A parmezános morzsában forgatott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook