Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sárgabarackos fánk recept

Sárgabarackos fánk recept

A Sárgabarackos fánk hozzávalói:
apró sárgabarackok vagy befőtt
15 dkg liszt
3 db tojás
tej



A Sárgabarackos fánk elkészítési módja:
A barackokat meghámozzuk, kimagvaljuk, vagy a befőttet lecsurgatjuk. A lisztből kevés tejjel, a tojások sárgájával, pici sóval sűrű masszát keverünk. Kemény habbá verjük a tojásfehérjéket, beleforgatjuk a masszába. A gyümölcsöket egyenként beleforgatjuk és forró olajban kisütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sárgabarackos fánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook