Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel recept

Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel recept

A Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel hozzávalói:
20 dkg juhsajt,
10 dkg paradicsom,
2 db tv paprika,
1 db édes kömény,
10 dkg gomba,
10 dkg cukkíni
Csülkös krokett:
15 dkg főtt, füstölt csülök, 20 dkg liszt, 2 db tojás, 40 dkg főtt burgonya, só, szerecsendió,
őrölt bors, fokhagyma


A Juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel elkészítési módja:
A juhsajtot grillen, zöldségekkel megsütjük, melegen tartjuk. Elkészítjük a krokettet. A főtt burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lisztet, fűszereket és az apró kockákra vágott csülköt. Kenyértészta állagúra gyúrjuk, ha lazának találjuk liszttel sűríthetjük. Végül bő olajban szaggatva kisütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A juhsajt roston, füstölt csülkös krokettel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook