Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Gombás csirkecombok recept

Gombás csirkecombok recept

A Gombás csirkecombok hozzávalói:
4 db nagy csirkecomb
20 dkg megtisztított gomba
1 kisebb vöröshagyma
1 evőkanál zsír
1 teáskanál liszt
1 kispohár tejföl
1 mokk.kanál őrölt bors

petrezselyemzöld


A Gombás csirkecombok elkészítési módja:
A combokat a forgóknál kettévágjuk. A gombát a hagymával együtt a zsíron megfonnyasszuk , beletesszük a húst, sózzuk, megpirítjuk. kb. 2 dl vízzel fölforraljuk, közben megborsozzuk, és lassú tűzön puhára pároljuk. A tejfölt a liszttel simára keverjük, besűrítjük a csirke levét, még egyszer felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A gombás csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook