Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Francia hagymaleves 3. recept

Francia hagymaleves 3. recept

A Francia hagymaleves 3. hozzávalói:
40 dkg hagyma
1 babérlevél
kis kakukkfű
10 dkg vaj
1 ek zabliszt
3 tojássárga
1 leveskocka (vagy paleóbb maradék húsleves)
1 kk só
csipet őrölt bors


A Francia hagymaleves 3. elkészítési módja:
A vajat megolvasztjuk, rátesszük a karikákra vágott hagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk a liszttel, beletesszük a babért, kakukkfüvet, felöntjük vízzel (vagy húslevessel) és beletesszük a leveskockát. Felforraljuk, majd a tojássárgákkal behabarjuk. Tálaláskor reszelt sajtot hintünk rá.

Jó étvágyat!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A francia hagymaleves 3. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook