Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kolbászleves 1. recept

Kolbászleves 1. recept

A Kolbászleves 1. hozzávalói:
25 dkg füstölt kolbász
1 vöröshagyma
2 evőkanál tejföl
1 babérlevél
ecet

zsír
őrölt pirospaprika
liszt


A Kolbászleves 1. elkészítési módja:
Barnarántást készítünk kevés pirospaprikával. Feleresztjük vízzel, és a babérlevelet, sót, a karikákra vágott kolbászt, kevés ecetet hozzáadjuk. Ha a kolbász megfőtt, egy levesestál aljába tesszük a tejfölt és öntjük a levest, elkeverjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kolbászleves 1. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook