Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Almás céklasaláta majonézestormával recept

Almás céklasaláta majonézestormával recept

Az Almás céklasaláta majonézestormával hozzávalói:
2 db cékla
2 db alma
4 ek majonézestorma
4 ek majonéz(sima)
1kk vegeta

bors


Az Almás céklasaláta majonézestormával elkészítési módja:
A céklát alaposan megmossuk és a héjában vegetás vízben megfőzzük.Kihűtjük,hámozzuk,kis kockára vágjuk. Az almát is megmossuk a magházat eltávolítjuk és héjastól szintén kis kockára vágjuk.Egy tálba téve lazán összekeverjük hozzáadjuk a majonézeket, ehyhén megsózzuk borsozzuk,újra összekeverjükHűtőben egy órai pihentetés után fogyasztjuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az almás céklasaláta majonézestormával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook