Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Kenyér alacsony szénhidrátos recept

Kenyér alacsony szénhidrátos recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 192. kcal
Zsírtartalom 3.48 gramm
Szénhidráttartalom 26.89 gramm

A Kenyér alacsony szénhidrátos hozzávalói:
40 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
15 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
5 dkg len pehely
11 dkg sikér.
0,5 dl kefir,
1 evőkanál kókusz olaj,
1 mókás kanál cukor
5 dkg élesztő
1 teáskanál só.
1 dl tej,
4 dl víz


A Kenyér alacsony szénhidrátos elkészítési módja:
Összekeverjük. Dagasztjuk. Jénai formában 1 éjszakára-hidegre rakjuk. másnap 180 fokos előmelegített sütőben, 50-60 percig sütjük.

Lehet felszeletelve és adagokra csomagolva fagyasztóban tartani.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A kenyér alacsony szénhidrátos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook