Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Fahéjas forró csoki recept

Fahéjas forró csoki recept

A Fahéjas forró csoki hozzávalói:
10 dkg jó minőségű étcsokoládé
1 cs. bourbon vaníliás cukor
1 kk. őrölt fahéj + csipetnyi a tetejére
1 ek. barna cukor
5 dl meleg tej


A Fahéjas forró csoki elkészítési módja:
Az étcsokit apró darabokra törjük és 6 evőkanál víz hozzáadásával gőz fölé tesszük, hogy megolvadjon. Belekeverjük a barna cukrot, a fahéjat és a vaníliás cukrot. Hozzáadunk 2 evőkanál meleg vizet és a meleg tejet. Jól összekeverjük. Csipetnyi fahéjjal megszórjuk a forró csoki tetejét. Azonnal tálaljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A fahéjas forró csoki elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook