Borpuncs recept

A Borpuncs hozzávalói:
7,5 dl száraz fehérbor
7.5 dl száraz vörösbor
1.5 dl barna rum
8 dkg porcukor
6 cl frissen facsart citromlé
1 db citrom (gerezdekre szedve)
1 db narancs (gerezdekre szedve)
3-4 db szegfűszeg
4 egész fahéj


A Borpuncs elkészítési módja:
A porcukrot feloldjuk a 1,5 l borban, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket, a gyümölcsleveket, és a fűszereket. Felmelegítjük 60 fokra, majd lehúzzuk a tűzről. Tálalás előtt hozzáöntjük a barna rumot. Melegen szervírozzuk és kiskanalat adunk mellé.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A borpuncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook