Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Karamellás dió recept

Karamellás dió recept

A Karamellás dió hozzávalói:
30 dkg dió,
1 evőkanál őrölt fahéj,
csipet só,
10 dkg cukor,
1 tojásfehérje,
1 teáskanál vanília por, vagy aroma


A Karamellás dió elkészítési módja:
Keverd össze a fahéjat a cukorral és a sóval, majd az egészet rázd össze alaposan egy zacskóban, tedd félre. Ezután keverd össze a tojásfehérjét, a vaníliát és 1-2 kanál vizet is, minél krémesebb legyen. Előbb a tojásfehérjés keverékbe tedd a diót, majd öntsd át a zacskóba, és az egészet rázd jól össze. 100 fokon szárítsd egy órán keresztül, közben rázogasd, hogy minden darabja külön álló legyen...


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A karamellás dió elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook