Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Ausztrál garnélasaláta recept

Ausztrál garnélasaláta recept

Az Ausztrál garnélasaláta hozzávalói:
4 személyre:
20 dkg garnéla
5 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
2 marék madársaláta
2 marék rukkola
1 db zöldalma2 db zöld citrom
fél chili
1 avokádó


Az Ausztrál garnélasaláta elkészítési módja:
1. A garnélát 2 evőkanál olívaolajon 2 perc alatt megpirítjuk a fokhagymával. 2. A zöldalmát magtalanítjuk, hajszálvékonyan felszeleteljük, és a salátákhoz adjuk, a fél chilit belevágjuk, a zöld citrom héját belereszeljük, a levét belefacsarjuk, 3 evőkanál olívaolajjal meglocsoljuk, és jól összeforgatjuk az egészet. 3. Salátástányérba szedjük, a megpucolt avokádó szeletekkel díszítjük, és a megpirított garnélákat a tetejére halmozzuk. Vékonyra vágott édesköménnyel is készíthetjük alma helyett!


Kategória: Halas ételek receptjei


Az ausztrál garnélasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook