Ischli fánk recept

Az Ischli fánk hozzávalói:
25 dkg vaj
35 dkg liszt
1 csomag sütőpor
25 dkg porcukor
15 dkg őrölt mandula (lehet dió is)
2 evőkanál rum
1 csomag vaníliás cukor
Valamint:
baracklekvár
olaj
csokoládé


Az Ischli fánk elkészítési módja:
A hozzávalókat összedolgozzuk, vékonyra nyújtjuk, pohárral kiszaggatjuk, és forró olajban kisütjük. Sütés után kettesével összeragasztjuk baracklekvárral, és tetejét csokiba mártjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az ischli fánk elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook