Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Aszaltszilvás rántott karaj recept

Aszaltszilvás rántott karaj recept

Az Aszaltszilvás rántott karaj hozzávalói:
vastagabb karajszeletek
camambert sajt
aszaltszilva

bors
tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
szilvalekvár
vörösbor


Az Aszaltszilvás rántott karaj elkészítési módja:
A karajszeletekbe zsebet vágok és sózom. A sajtot felszeletelem és minden zsebbe 2 szelet sajtot és 2 db aszaltszilvát teszek, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A szokásos módon bepanírozom, és bő olajban megsütöm. Közben egy kisebb edénybe szilvalekvárt teszek, amit vörösborral hígítva felforralok. Én egy kis vizet is tettem hozzá, hogy ne legyen túlságosan borízű. Rizzsel és a szilvaszósszal tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


Az aszaltszilvás rántott karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook