Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mentás zöldborsó krémleves recept

Mentás zöldborsó krémleves recept

A Mentás zöldborsó krémleves hozzávalói:
40 dkg zöldborsó
3 ek átszitált liszt
10 dkg vaj
5 dl alaplé (leves kockából is lehet )
1 egész mentaág
15 dkg cukor
1 csipet só
1 csipet ételízesítő
1 csipet fehérbors
2 dl tejszín


A Mentás zöldborsó krémleves elkészítési módja:
Vajon megpároljuk a borsót, az összevágott mentalevelekkel.Ha megpárolódott, szórjuk meg liszttel és fűszerekkel. Engedjük fel az alaplével, és forraljuk ki. Turmixoljuk össze alaposan, és szűrjük át, majd tejszínnel dúsítsuk


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mentás zöldborsó krémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook