Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Hagymamártás recept

Hagymamártás recept

A Hagymamártás hozzávalói:
1-1 evőkanál vaj és liszt
1 fej vöröshagyma
1 mokkáskanál citromlé
2 evőkanál tejföl
cukor, só


A Hagymamártás elkészítési módja:
Nagyon apróra vágjuk fel a hagymát vagy reszeljük le, és a vajon pároljuk meg. Szórjuk rá a lisztet, keverjük el, majd engedjük fel a tejfellel és 1 dl vízzel. Tegyük bele a csipetnyi sót, citromlevet, a cukrot és forraljuk ki.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A hagymamártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook