Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Almamártás recept

Almamártás recept

Az Almamártás hozzávalói:
1 kg alma
2, 5 dl fehérbor
1 dl húsleves
1 dl tejszín
1 evőkanál méz
citromlé
fahéj


Az Almamártás elkészítési módja:
Pucold meg az almákat, és vágd kis kockákra, majd öntsd rájuk a citromlevet, hogy ne barnuljanak meg. Csorgasd rá a mézet, keverd el a borral és a húslével, hintsd meg egy kis fahéjjal, és fedő alatt, lassú tűzön, saját levében párold puhára az almakockákat. Botmixerrel pépesítsd a gyümölcsöt, majd főzd össze a tejszínnel.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az almamártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook