Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Kelbimbófőzelék recept

Kelbimbófőzelék recept

A Kelbimbófőzelék hozzávalói:
0.5 kg fagyasztott (vagy friss) kelbimbó
2 közepes krumpli
1 fej vöröshagyma
1 pohár tejföl
1 ek liszt
3 ek. olaj
só, bors, pirospaprika


A Kelbimbófőzelék elkészítési módja:
A hagymát apróra vágom, kevés olajon megdinsztelem, pirospaprikát szórok rá. Hozzáadom a kelbimbót (ha aprók egyben, ha nagyobbak, kettévágva) és a kockára vágott krumplit, sózom, borsozom. Felöntöm vízzel, jó puhára főzöm. A lisztből és tejfölből készült habarással besűrítem.

Pörkölt, fasírt, sült virsli illik hozzá.


Kategória: Főzelékek receptjei


A kelbimbófőzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook