Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Morzsás lazaccsíkok recept

Morzsás lazaccsíkok recept

Elkészítési idő 20 perc

A Morzsás lazaccsíkok hozzávalói:
40 dkg bőrös lazacfilé
5 dkg zsemlemorzsa
Durva szemű tengeri só
Bors
5 dkg vaj


A Morzsás lazaccsíkok elkészítési módja:
Megmossuk és szárazra töröljük a lazacot, majd 2 ujj yi vasta csíkokra vágjuk. Egy tepsit kibélelünk úgy, hgy. A. Szélein Bőven túllógjon a papír, mert ezzel fogjuk a halszelelet betakarni. Rátesszük a lazacot, megszórjuk sóval, borssal, zsemlemorzsával. Tetejére vékonyan vajat vágunk. A sütőpapírral betakarjuk, 200 fokon megsütjük, ~15 perc. A körete saláta.


Kategória: Halas ételek receptjei


A morzsás lazaccsíkok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook