Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Szedres krémtúró recept

Szedres krémtúró recept

A Szedres krémtúró hozzávalói:
1 teáskanál sótlan pisztácia
1 rózsaszín húsú grépfrút
1 citrom
12, 5 dkg túró
4 evőkanál sáványvíz
1 dl joghurt
1 csipet őrölt vanília
15 dkg szeder


A Szedres krémtúró elkészítési módja:
Egy serpenyőben zsiradék hozzáadása nélkül pirítsuk meg a durvára vagdalt pisztáciát. Hámozzuk meg a grépfrútot, és éles késsel távolítsuk el a hártyáját. A kicsöpögő levet egy tálkába fogjuk fel. Keverjük el a túrót az ásványvízzel, joghurttal, vaníliával, valamint a grépfrút és citrom levével. A megmosott és alaposan lecsepegtetett szedret óvatosan keverjük bele a túróba, végül pisztáciával szórjuk meg.


Kategória: Reform ételek receptjei


A szedres krémtúró elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook