Főoldal » Receptek » Karácsonyi receptek » Karácsonyi gyümölcsbólé recept

Karácsonyi gyümölcsbólé recept

A Karácsonyi gyümölcsbólé hozzávalói:
50 dkg szárított őszibarack
50 dkg aszalt szilva
20 dkg szárított füge
e evőkanál muskotályos bor
2 db fahéj
cukor ízlés szerint


A Karácsonyi gyümölcsbólé elkészítési módja:
A gyümölcsöket hideg vízben egy éjszakára beáztatjuk.Másnap lábasba tesszük hozzáadjuk a bort és az áztató léből öntünk hozzá kevest.Hozzá adjuk a fahéjat és a cukrot.Felforraljuk és lassú tűzön 1 órát főzzük.Hagyjuk kihülni és üvegtálban tálaljuk.


Kategória: Karácsonyi receptek


A karácsonyi gyümölcsbólé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook