Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Édes savanyú barackos csirkenyárs recept

Édes savanyú barackos csirkenyárs recept

Az Édes savanyú barackos csirkenyárs hozzávalói:
4 főre
50 dkg csirkemell filé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 ek méz
2 ek olívaolaj
2 ek limelé
chilipehely ízlés szerint
5 közepes db őszibarack


Az Édes savanyú barackos csirkenyárs elkészítési módja:
A csirkemellet felkockázzuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután elkészítjük a pácot. Egy tálban összekeverjük az olívaolajat a mézzel és a citromlével. Kevés chilit adunk hozzá, majd megforgatjuk benne a húst. Hűtőben állni hagyjuk legalább egy órán át. A barackot cikkekre vágjuk, majd a hússal felváltva nyársra szúrjuk. Az elkészült nyársakat grillsütőn (vagy grillserpenyőben) megsütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az Édes savanyú barackos csirkenyárs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook