Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Savanyú káposztán párolt csülök recept

Savanyú káposztán párolt csülök recept

A Savanyú káposztán párolt csülök hozzávalói:
1/5 kg savanyú káposzta
3 fej vöröshagyma
1 dl víz
csülök



A Savanyú káposztán párolt csülök elkészítési módja:
A csülök bőrét beírdalás után alapossan besózzuk, érdemes már előző este előkészíteni, hogy magába szívja. A sütőedény aljára tesszük a káposztát rá a csülköt és köré a ketté vágot vöröshagymákat, majd felöntjük vízzel. A gázsütő legkisebb fokozatán addig pároljuk amíg meg nem puhul a hús, majd az edény tetejét levéve a legmagasabb hőpfokon szép pirosra sütjük 10-15 percig.


Kategória: Húsételek receptjei


A savanyú káposztán párolt csülök elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook