Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva recept

Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva recept

A Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva hozzávalói:
50 dkg pontyszelet
2 szál sárgarépa
10 dkg csiperkegomba
1 db zeller
1 dl tejszín
8 dl tej
1 db citrom
2 db babérlevél
1 halászlékocka


A Pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva elkészítési módja:
A sárgarépát és a gombát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A halszeleteket jól megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel. Lassú tűzön főzzük, nem nem szabad keverni, hogy a halszeletek ne törjenek. Ízesítjük még szűrt citromlével, babérlevéllel, és készre főzzük. Azonnal tálaljuk. Kínáljunk mellé friss pékárut.


Kategória: Halas ételek receptjei


A pikáns halászlé zöldségekkel dúsítva elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook