Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Karfiol-póréhagyma püré recept

Karfiol-póréhagyma püré recept

Elkészítési idő 20 perc

Szénhidráttartalom kevés

A Karfiol-póréhagyma püré hozzávalói:
fej karfiol
1 szál póréhagyma
5 dkg vaj
1 dl tejszín
só, bors


A Karfiol-póréhagyma püré elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedem, a pórét felszeletelem kb 5 cm.es darabokra és kevés forró, sós vízben teflon lábosban puhára főzöm.Hagyom, hogy a víz teljesen elpárologjon róla, közben kevergetem.Beleteszem a vajat és a tejszínt, és botmixerrel pépesítem.

Tökéletes köret pl. krumplipüré kiváltására és nagyon kevés szénhidrátot tartalmaz.


Kategória: Köretek receptjei


A karfiol-póréhagyma püré elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook