Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Zabpelyhes bonbon (update 2) recept

Zabpelyhes bonbon (update 2) recept

A Zabpelyhes bonbon (update 2) hozzávalói:
25.dkg darált zabpehely
5dkg búzacsira
8dkg édesítő v ennek megfelelő fruktóz
csipet só
10dkg light margarin
2 tojás,10dkg diabetikus csoki (elhagyható)


A Zabpelyhes bonbon (update 2) elkészítési módja:
Pelyhet darálni hozzá dió, édesítő, só, margarin, tojás összedolgozni, kis golyókat formázni margarinozott tepsibe tenni 150 fokon 15 percig sütni, ha az alja aranysárga kivenni hűlni hagyni. Csokit vízfürdőben felolvasztani majd kis csíkokat tetejére csorgatni.A csokit zacskóba tenni sarkát picit kivágni és akkor lehet csíkokat készíteni.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zabpelyhes bonbon (update 2) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook