Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Vegyes savanyúság, csalamádé recept

Vegyes savanyúság, csalamádé recept

Elkészítési idő 240 perc

A Vegyes savanyúság, csalamádé hozzávalói:
6 kg. fehér káposzta,
1 kg. sárgarépa,
1 kg. vöröshagyma,
1 kg. uborka,
1 kg. zöld paradicsom,
1 kg. paprika,
köménymag.
babér levél,
egészbors,
10 deka só,
40 deka cukor,
3,5 deci 20 százalékos ecet,
két kávéskanál borkén,
két kávéskanál szalicil.


A Vegyes savanyúság, csalamádé elkészítési módja:
A zöldségféléket leszeleteljük, összekeverjük, s a fűszereket is alaposan hozzákeverjük. Vízre nincs szükség, a zöldség épp elég levet enged! Az összevegyített zöldséget 1-2 mapig állni hagyjuk, majd gondosan kimosott csavaros üvegekbe tömködjük, felcímkézzük, és a polcra állítjuk.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A vegyes savanyúság, csalamádé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook