Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Ponty szalonnásan recept

Ponty szalonnásan recept

A Ponty szalonnásan hozzávalói:
1 kg pontyfilé
15 dkg vöröshagyma
3 dl tejföl
10 dkg füstöltszalonna
10 dkg zsír

pirospaprika
liszt


A Ponty szalonnásan elkészítési módja:
A pontyszeleteket beirdaljuk,a vágásokba keskeny csíkokra vágott szalonnát rakunk.Lisztben megforgatjuk és forró zsírban kisütjük.A megmaradt zsiradékban üvegesre pároljuk az apró kockára vágott vöröshagymát ráhintjük a paprikát vízzel kissé felöntjük majd lisztes tejföllel behabarjuk,sózzuk,néhány percig forraljuk. A kisült halszeleteket tálra rakjuk, ráöntjük a szószt és galuskával tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A ponty szalonnásan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook