Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Nyúl köménymagosan recept

Nyúl köménymagosan recept

A Nyúl köménymagosan hozzávalói:
1 kg nyúlhús
10 dkg zsír
1 dkg köménymag
6 dkg liszt
bors



A Nyúl köménymagosan elkészítési módja:
A húst darabokra vágjuk sózzuk borsozzuk és a zsíron hirtelen átsütjük.Közben hozzátesszük a köménymagot és kevés vizet aláöntve megpároljuk.Ha a hús megpuhult zsírjára sütjük,meghintjük liszttel és feleresztjük újra egy kevés vízzel. Jól összeforraljuk,sós burgonyával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A nyúl köménymagosan elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook