Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ recept

Húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ recept

A Húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ hozzávalói:
2 cs csokipudingpor
1 konzerv öszibarack
9 dl tej
1 cs piskota tallér
10 dkg darált dió
3 dl.tejszinhab
10 dkg cukor /vagy édesitő a pudingba/


A Húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ elkészítési módja:
A piskota tallérokat 6 kompotos tálban eloszjuk, erre öntjük a megfőzött pudingot, megszorjuk dióval, erre tesszük az öszibarackot a pupos felével,és körül tejszihabbal diszitjük.

A barack képezi a tojássárgáját a tejszin meg a fehérjét.

Ha spré tejszihabot használunk akkor csak a tálalás előtt nyomjuk körbe, mert összesik.

Babapiskotából készitjük akkor törjük darabokra.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A húsvéti tojás desszert /sütés nélkül/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook