Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Szalonnás-hagymás kelbimbóleves recept

Szalonnás-hagymás kelbimbóleves recept

A Szalonnás-hagymás kelbimbóleves hozzávalói:
10 dkg baconszalonna
2 vöröshagyma
30 dkg kelbimbó
2 sárgarépa
1 fehérrépa
5 dl húsleves

bors
fél csomag petrezselyem zöld
olaj
liszt


A Szalonnás-hagymás kelbimbóleves elkészítési módja:
A baconszalonnát vékony csíkokra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, vele pirítjuk a vékony csíkokra vágott vöröshagymát, majd a szintén vékony csíkokra vágott sárga- és fehérrépát. Felengedjük húslevessel, belefőzzük a kelbimbót, ha kell, sóval, borssal utóízesítjük. Zsemleszínű rántással sűrítjük, kiforraljuk. A tálalásnál finomra vágott petrezselymet szórunk bele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A szalonnás-hagymás kelbimbóleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook