Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ recept

Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ hozzávalói:
2csésze lenmagpehely 1bögre:2,5dl
1/2 teáskanál sütőpor
1teáskanál só
1/2evőkanál nyírfa cukor /folyékony édesítő esetén ennek megfelelő mennyiség/
5 felvert tojás
1dl víz
1dl kókusz zsír


A Lenmag Focaccia /olasz laposkenyér/ elkészítési módja:
A száraz és nedves anyagokat külön-külön összekavarjuk.Majd a végén elegyítsük. Tepsit sütőpapírral béleljük ki,majd előmelegített sütőben 200fokon 20 percig sütjük.

Állaga jó több napig friss marad nem szárad ki.Cukorbetegek is fogyaszthatják. Glikémiásindexe alacsony,szinte nincs.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A lenmag focaccia /olasz laposkenyér/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook