Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Őszibarack krém leves recept

Őszibarack krém leves recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Az Őszibarack krém leves hozzávalói:
* 10 db őszibarack
* cukor
* 2 csomag vaníliás cukor
* 0,5 l víz
* 2 dl tej
* 1 dl tejszín
* 1 dl édes fehérbor
* reszelt narancshéj


Az Őszibarack krém leves elkészítési módja:
5 db őszibarackot leturmixolunk, majd hozzáöntjük a vizet és a tejet. Ízlés szerinti mennyiségű cukrot és vaníliás cukrot adunk hozzá, reszelt narancshéjjal ízesítjük. Feltesszük a tűzre, és forrásig főzzük, majd hozzáadjuk a bort és a tejszínt, és így is kiforraljuk. Majd levesszük a tűzről, hozzáadjuk a maradék barackot felkockázva. Ezután jól lehűtjük és tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Őszibarack krém leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook